Legyen szó favágásról vagy vezetékcseréről, fontos, hogy a munkálatokhoz rendelkezésre álljanak olyan biztonságot és hatékony munkát garantáló berendezések, melyekkel rövid idő alatt helyre lehet hozni például a vihar utáni állapotot vagy megvalósíthatóvá válik az elektromos hálózat korszerűsítése. Ha Ön is ilyen berendezést keres, döntsön kosaras emelőink mellett!

A városi dzsungelben szükség van egy olyan erős és megbízható anyagmozgató járműre, mint amilyen a hulladékos daru is. Ezt a fajta, emelőszerkezettel ellátott járművet eredetileg erdészeti területen alkalmazzák, de ugyanúgy kiváló munkaerőként szolgál a városokban is. Miért érdemes a hulladékos darut a városban is csatasorba állítani?


Egy nagyobb építkezésen szinte megszámlálhatatlan mennyiségű munkagép fordul meg az épület elkészültéig. Nem véletlenül, ugyanis ezek a munkagépek igencsak felgyorsítják a munkafolyamatokat, ennek köszönhetően rövid időn belül átadásra kerülhetnek az új ingatlanok. E téren a legfontosabb munkagépnek számítanak az egykaros konténeremelők, amelyeknek már a nevéből lehet következtetni a legfőbb funkciójukra!

Fassi. Egy név, egy márka, ami egyet jelent a minőséggel és a megbízhatósággal. A Fassi évek óta élvonalbeli márka, ami önrakodó daruk forgalmazásában is nevet szerzett magának. A cég nem kevesebbet ért el eddigi tevékenysége és munkája során, mint hogy a világ második legjobb gyártójává és forgalmazójává nőtte ki magát!


Aki bármit is vásárolt már, tudja, hogy a választás nem egyszerű. Ez a kosaras emelők esetében pláne így van, hiszen nem egy egyszerű járműről beszélünk!


Az emelőhátfal olyan kiegészítő szerkezet, amit jellemzően platós járművekre szokás felszerelni, de a zárt rakterű teherautókon, sőt, a kisebb méretű haszongépjárműveken is találkozhatunk vele! Többféle méretű emelőlap kapható, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma már minden tulajdonos kiválaszthatja a széles kínálatból azt az emelőhátfalat, ami minden szempontból kedvező tulajdonságokkal bír.


Az építkezések során számtalan munkafázissal találkozhatnak a szakemberek, amelyek esetében különböző munkagépek segítségét kell igénybe venniük. E téren elengedhetetlenek az egykaros konténeremelők, amiknek köszönhetően könnyedén mozgathatók a terjedelmes tömegű építkezési alapanyagok!


A GIF Modul Kft. az OPTEN Kft. kockázati besorolása alapján ,,A" minősítést ért el. A KKV besorolásban ezt a minősítést a magyarországi cégek csupán 2,2%-a érte el.
Az Osztrák Nagydíjon FASSI daruk mentették a balesetet szenvedett pilóták autóit.

További képek a Galériában!
Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása