Superbike Világbajnokság Talmácsi Gáborral és a FASSI-val

2013. február 18-án kezdetét vette a Superbike Világbajnokság, amelyen Talmácsi Gábor is részt vesz.

Az idei Superbike Világbajnokság (továbbiakban: SBK) hivatalos támogatói között az olasz önrakodó darukat gyártó FASSI Gru-t is megtaláljuk.  Tovább

2013. február 18-án kezdetét vette a Superbike Világbajnokság, amelyen Talmácsi Gábor is részt vesz a 2013-as szezonban.

Az idei Superbike Világbajnokság (továbbiakban: SBK) hivatalos támogatói között az olasz önrakodó darukat gyártó FASSI Gru-t is megtaláljuk. Az SBK kereskedelmi és marketing igazgatója szerint a FASSI Gru-val az együttműködés mindkét fél számára előnyös, valamint az SBK tekintélyét is növeli, figyelembe véve a FASSI egész világra kiterjedő jelenlétét és bizonyított professzionizmusát. Továbbá alátámasztja azt is, hogy az SBK megfelelő kommunikációs eszköz azon vállalatok számára, akiknek hasonlóak a céljaik.

A FASSI hirdetőtáblái a 2013-as Superbike versenypályáin végig jelen lesznek, ahogy azt már a phillip island-i megnyitón láthattuk. Ezen felül a bemutatótérben a FASSI termékeket is megszemlélhetjük.

Giovanni Fassi – a FASSI csoport vezérigazgatója a következőket nyilatkozta: ,,Büszkeséggel tölt el bennünket,  hogy a részesei lehetünk a világ legkiválóbb motorsport világbajnokságának. Szeretnénk, ha ez az együttműködés gyümölcsöző lenne, hiszen az SBK-val olyan közös értékeket képviselünk, mint a technológiai innováció és a csapatmunka.


<< vissza