Easy Lift cégtörténet

Az Easy Lift 2005-ben alakult. A céget olyan emberek hozták létre, akik sok éves tapasztalattal rendelkeznek a személyemelő eszközök gyártásában és értékesítésében.
Elsőként gumilánctalpas személyemelők gyártását kezdték meg, majd később –a vásárlói elvárásoknak megfelelően - bővült a paletta teherautóra és furgonra szerelhető személyemelőkkel.
A cég folyamatosan fejleszti eszközeit, különös figyelmet fordítva a biztonságra.
Az ügyfelek munkájának könnyebbé és biztonságosabbá tétele nem csak büszkeség kérdése, a megbízható és könnyen használható termékek elengedhetetlen feltételei annak, hogy a cég rövid időn belül ismertté vált mind nemzeti mind nemzetközi viszonylatban. Ebben segített a jól szervezett értékesítő hálózat és a hatékonyan működő, képzett szakemberekkel rendelkező, képesített műhelyek.
A jelenlegi paletta tartalmaz gumilánctalpas személyemelőket 13 m-től 30 m-ig, teherautóra szerelhető személyemelőket, különböző gémszerkezetekkel és két féle furgonra szerelhető személyemelőt 13 m és 15 m között.
A gépeik szigorú vizsgálatok és innovatív alkalmazási technikák segítségével születtek meg. Csak a megfelelő vizsgálatok és tesztek elvégzése után kerülnek a piacra.

                                                           


0 Ft