Autóépítés

Autóépítés

A vevőink által megrendelt termékeink összeépítése és felépítményezése egy adott járművel pontos és precíz munkát igényel. Ennek a folyamatnak első lépcsője a tervezés. Tervezéskor a legfontosabb, hogy a létrehozandó járművet komplex egészként kezeljük, mert emelőgéppel szerelt jármű esetében - legyen az önrakodó vagy hulladékos daru, személyemelő kosár, hídvizsgáló vagy konténeremelő - nagyon fontos a Megrendelő igényein túl, a megvalósíthatóság és az elkészülő jármű mindennapi használhatósága, megbízhatósága. Ezt garantálni csak akkor lehet, ha a tervezéskor a jármű, az emelőgép és felépítmény specifikációjának kiválasztása egy helyen, egy kézben történik.

Amit a GIF Modul Kft. tervezése nyújt:

  • Műszaki kollégáink precíz számításokkal, műszaki rajzokkal segítenek az ügyfeleknek már az első ajánlatnál kiválasztani a legmegfelelőbb emelőgép-felépítmény-jármű variációt, maximálisan igazodva az Ügyfelek elképzeléseihez, de szem előtt tartva az érvényes hatósági előírások, vonatkozó gyártóműi előírások és a megvalósíthatóság adta kereteket.

  • Új és használt járművek összeépítési vagy átépítési műszaki dokumentációjának elkészítése és engedélyeztetése a Nemzeti Közlekedési Hatóságnál.

  • Az alkalmazott számítástechnikai rendszerek (gépészeti- és járműtervező programok) az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerünkkel együtt garancia vevőink megelégedettségére.

  • Mérnökeink gondoskodnak termékeink folyamatos fejlesztéséről, így mindig a legkorszerűbb és leghatékonyabb megoldásokkal igyekszünk ügyfeleink speciális igényeinek megfelelni.

  • A hatékony fejlesztések érdekében mérnökeink figyelemmel kísérik szervizünk munkáját, így a szervizmunkatársaink által összegyűjtött információkat, észrevételeket felhasználva képesek vagyunk folyamatosan fejleszteni és jobbá tenni a termékeinket.

Egy emelőgéppel szerelt jármű kialakítása egyedi, bonyolult feladat. Minden darus, kosaras vagy konténeremelős autó más és más, a lehetséges variációkat tekintve gyakorlatilag minden autó páratlan a maga nemében. Mivel általában nem találkozunk két egyforma autóval, így komoly szakmai kihívás és nagy felelősség minden esetben új konstrukciót építeni. Megrendelőink hamar elismerték az átlagot meghaladó minőségű felépítményeink előnyeit, és tapasztalhatták az egyedi igények rugalmas kezelését. Mindez ügyfélkörünk folyamatos bővülését eredményezte, és napjainkra cégünk Magyarország vezető emelőgépes járműfelépítmény gyártói közé tartozik. Ennek megfelelően számunkra legfontosabb a kiváló minőség, a szakszerűség és vevőnk egyedi igényeihez való maximális alkalmazkodás.

Amit a GIF Modul Kft. felépítményezése nyújt:

  • Közvetlenül a gyártóktól kapjuk a szükséges útmutatásokat, háttér információkat, fejlesztésekről szóló híreket, melyek nélkülözhetetlenek a professzionális felszereléshez.

  • Az emelőgépek felszerelése mellett a szükséges felépítményeket is le tudjuk gyártani, egy kézben tartva a teljes felépítményezési folyamatot, így elmarad a műhelyek közti mozgatás, csökken az átfutási idő, nincs többszöri megbontás, ezáltal csökken a gyártási idő, csökken a hibalehetőség.

  • A tervezés, gyártás és összeépítés magas szakmai színvonalát, valamint a felépítményeink folyamatos továbbfejlesztését a járműépítés terén nagy tapasztalattal rendelkező szakembergárdánk biztosítja.

  • A fényezési technológia magas minőségét egy korszerű, a mai technológia igényeket maximálisan kielégítő új szemcseszóró kabin és új fényező kabin biztosítja.
Autóépítés

Kérje ajánlatunkat!