Szerviz

Szerviz

A vevőinkkel kialakított jó kapcsolat biztosítja, hogy termékeinket az átadást követően is figyelemmel kísérhessük. Az összeépítést, felépítményezést követően nem fejeződik be a munkánk, mert ekkor kezdődik a berendezések kifogástalan működéséhez, hosszú élettartamához szükséges megfelelő karbantartási és szervizháttér biztosítása. Az optimális teljesítményt - akár extrém felhasználási-üzemeltetési körülmények között is - a GIF Modul Kft. több világszínvonalú gyártót képviselő szakszervize garantálja. Vállaljuk a képviselt gyártók termékeinek karbantartását, szükség szerinti javítását, állapotfelmérését, és felújítását.

Amit a GIF Modul Kft. szervizként nyújt:

  • Tervszerű, időszakos karbantartás, ami a legjobb módja az emelőgép eredményes és folyamatos működésének, leállások és előre nem látott meghibásodások nélkül. A megelőző karbantartás gyors, pontos végrehajtása, ami hosszú távú eredményt biztosít.

  • A rendszeres karbantartás ellenére is előfordulhatnak meghibásodások, amelyek leállást, ezáltal bevételkiesést okoznak az üzemeltető számára. Szervizünk ezeket a szükség szerinti javításokat a lehető leghamarabb elvégzi, így a kiesést minimálisra tudjuk csökkenteni.

  • Gyártóink velünk együtt azt javasolják, hogy minden esetben eredeti gyári alkatrészt válasszon, és azok beépítését bízza a megfelelő márkaképviseletre, ezzel biztosítva a berendezés hosszú élettartamát. Közvetlen gyártói alkatrészraktár hozzáférésünk révén, rövid határidővel eredeti alkatrészt tudunk biztosítani ügyfeleink számára. Emellett nagy tapasztalattal rendelkezünk egyedi, különleges alkatrészek és a már nem gyártott berendezések egységeinek kiváltásában, gyártásában a széleskörű hazai és külföldi beszállítói hálózatunk által.

  • Tömlőroppantó műhelyünk rövid határidővel képes szinte bármilyen hidraulika tömlőt legyártani, pótolni. Emellett minőségi tömlők, fittingek, szerelvények és különböző szelepek széles választékát is kínálja.

  • Jól felszerelt szervizautóinkkal kollégáink az ország bármely pontján képesek a megrendelt karbantartást, vagy éppen a szükséges javítást elvégezni.

  • Gyári hátterünk révén lehetőségünk van első kézből tudomást szerezni a fejlesztésekről és a legújabb műszaki megoldásokról, így folyamatos képzésekkel biztosítani tudjuk kollégáink ismereteinek mélyítését, naprakészségét. Ezért minden esetben számíthat pontos, szakszerű munkánkra, amit képzett, tapasztalt szakembereink és technikai felkészültségünk garantál.

Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek: 7.30-16.00Szerviz

Kérje ajánlatunkat!