35-100m közötti teleszkóptoldatos lengőgémes személyemelők

35-100m közötti teleszkóptoldatos lengőgémes személyemelők

A Socage a közepes és nagy magasságú személyemelőket kínál, 3,5 tonna feletti össztömegű járművekhez. A kínálatban akár 100 méter munkamagasságig elérhetők.

Professzionális használatra tervezett kosaras emelők

Ezeket a személyemelő kosarakat professzionális és intenzív használatra tervezték. A kiváló anyagminőség lehetővé teszi a maximális tartósságot. Nagyon fejlett technológiai rendszerekkel is rendelkeznek, amelyek garantálják a könnyű használatot és a biztonságot.

Ezek a modellek különféle extra opcionális felszereléssel is rendelhetők, mint például a gémre szerelt hidraulikus csörlő, amely kosár nélkül használható. Ezen modellek többsége 7 hüvelykes LCD-képernyővel is rendelkezhet, amely lehetővé teszi a kezelő számára különféle információk kijelzését, mint például: a 2D munkaterület, a korlátozó állapota, a letalpalók állapota stb.

A biztonság további maximalizálása érdekében rádiós távirányítós vészhelyzeti vezérlőkkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a kezelő számára, hogy a manőver során a jármű körül a legjobb pozícióban helyezkedjen el.