14-28m közötti több csuklópontos személyemelők

14-28m közötti több csuklópontos személyemelők

A Socage a személyemelő kosaras piac szakértője. Az ágazatban szerzett tapasztalataiknak köszönhetően az egyik legjobban értékelt vállalat a teherautóra szerelt emelőkosarak gyártásában és értékesítésében. A személyemelők széles választékát kínálják, kompakt és bármilyen munkára alkalmas.

Ezen túlmenően a SPEED automatikus stabilizáló rendszer bevezetésével a teherautóra szerelt emelőkosarak a piac legforradalmibbjává váltak. A Socage-nál mindig azon dolgoznak, hogy a legjobb műszaki megoldást kínálják Önnek a termelékenység és a biztonság terén – ez a két tulajdonság, amelyet ez a SPEED automatikus stabilizáló rendszer egyesít.


Személyemelő kosarak széles választéka minden igényhez

A több csuklópontos személyemelők 14-28 méter magasságig bármilyen típusú munka elvégzésére. A teherautókon található emelőkosarak kompakt kialakításának köszönhetően a legmagasabb termelékenységet és városi mobilitást kínáljuk.


Megbízhatóság, termelékenység és egyszerűség határozza meg személyemelőiket.

A megbízhatóság és a használat egyszerűsége, valamint a kosár kínálat többi jellemzője ideálissá teszi terméküket a kezelő nélküli bérbeadási szektorban, valamint más professzionális szektorokban, mint például jelzőtáblák, karbantartó cégek és homlokzatfestés, építőipar vagy tisztítás, rehabilitáció.