Cégtörténet

Cégtörténet

Küldetésük
A Socage folyamatos technológiai innovációt biztosít a legkorszerűbb termékekkel, a személyemelő kosarak széles választékával és az olasz dizájnnal.


1974
A SO.CA.GE, a „Società di Carpenteria Generale” 1974-ben alakult fémdarabok gyártására és kivitelezésére szakosodott vállalatként.


1981
1981-ben a cég személyemelők építésére szakosodott, és az innovatív karos gémrendszernek köszönhetően gyorsan vezető szerepet tölt be az olasz piacon.


1987
1987-ben megszületett a SO.CA.GE-FASSI csoport (akkor a világon a teherautókhoz készült hidraulikus daruk harmadik legnagyobb gyártója) azzal az ambiciózus projekttel, hogy megalapítsák az első olaszországi csoportot, amely a magasban végzett munkához szükséges berendezésekre szakosodott.


2009
A FASSI S.p.A. műszaki és ipari know-how-jának köszönhetően a SO.CA.GE évről évre növekszik. 2009 augusztusa, a fordulópont. Socage S.r.l. Fiorenzo Flisi és Maurizio Piantoni tulajdonába kerül. A két vállalkozó, akik sok éves tapasztalattal rendelkeznek a személyemelők piacán, azért vásárolták meg a céget, hogy felgyorsítsák a vállalat fejlődését erőteljes kutatási és fejlesztési befektetések révén, amelyek célja, hogy a piacon magasabb teljesítményű termékeket kínáljanak, mint a versenytárs vállalatok.


2012
A nehéz piaci időszak ellenére a vállalat továbbképző tanfolyamokba fektetett be, és 500 000 eurót költött új 3D grafikai és tervezőszoftverek bevezetésére, amelyek lehetővé teszik technikusaink számára, hogy a gyártás előtt terheléses elemzést végezzenek az egyes alkatrészeken. Ezért a felhasznált anyagok optimalizáltak, és az eredmény a teljes személyemelő nagyobb teljesítménye.


2016
2016. december 22-én a Socage megvásárolta a Manotti Srl cég borettói (RE) gyártóüzemét. Ezen az új helyen a legkorszerűbb gépeket telepítették az emelőkosár minden alkatrészének gyártásához. Ezzel a felvásárlással a Socage több mint 100 munkahelyet teremtett, ami szinte teljes termelési autonómiát garantál.


2020
Több mint négy évtizedes emelőkosaras szakosodás után a Socage újabb lépést tett az új telephely megnyitásával Carpiban. Ez az új struktúra lett a székhely irodákkal és adminisztrációval. Ez az új infrastruktúra elengedhetetlen a kutatás és a technológiai innováció iránti elkötelezettségünkkel együtt. Segítenek abban, hogy továbbra is a legkönnyebb, leghatékonyabb és legelkötelezettebb modelleket kínáljuk Önnek a biztonsági és károsanyag-kibocsátási szabványoknak megfelelően.