Furgonra szerelhető személyemelők

Furgonra szerelhető személyemelők

A Socage a végfelhasználótól és a végfelhasználó számára tervezett kosaras furgonokat gyárt. Ezeket a kialakításokat úgy tervezték, hogy korlátozás nélkül nagy munkaterületet tegyenek lehetővé a kosár maximális hatótávolságával.

A nagy szilárdságú acélból készült karok szerkezeti kialakítása és az optimalizált járműrögzítés garantálja a kiváló teljesítményű kosaras furgonokat. A szerkezet alacsony tömege, valamint a könnyű kezelhetőség és a megbízhatóság rendkívül kiemelkedő jellemzői az emelőkosárnak.

A Vevőre gondolva személyemelővel szerelt kisteherautók lehetővé teszik a furgon hátsó nyitását, a kar szállítási helyzetében. Másrészt a személyemelő minden alkatrésze a gém belsejében van, így elkerülve a sérüléseket.

Tökéletes platform városi használatra, ideális elektromosság, közvilágítás, művészi világítás, jelzőtáblák, takarítás vagy telekommunikációs karbantartó szakembereknek számára.

Valójában ez a mobilitás ideálissá teszi a nehezen megközelíthető városi területeken vagy hosszú utakra, ahol a furgon mobilitása nagy előnyt jelent.