Pick-up-ra szerelhető személyemelők

Pick-up-ra szerelhető személyemelők

A Socage a 4×2-es és 4×4-es pickup-járművekre való felszerelésre tervezett és optimalizált emelőplatformok szakértője. Etalon az európai piacon a pick-up-ra szerelt személyemelők terén. A platformok kényelme és mobilitása révén vezető szerepet tölt be Európában.

Ezek nagyon kompakt méretű, hátsó túlnyúlás nélküli és tanulmányozott tehereloszlású személyemelők, amelyek terepjáró kialakításukkal együtt lehetővé teszik számukra, hogy minden típusú terephez alkalmazkodjanak, még a nehezebben megközelíthető területeken is, amelyeket a szokásos teherautók nem tudnak megközelíteni.

Terepjáró platformjaik egyik erőssége a mobilitás és a kényelem. Emiatt kosaraik kiváló megoldást jelentenek városon kívül és belül egyaránt.

Ezen túlmenően ezek nagyon kis tömegű személyemelők, nagy szabad hellyel, ami lehetővé teszi, hogy a pick-up segítségével számos extra felszerelés álljon rendelkezésre, minden ügyféltípushoz és munkához igazodva. Röviden, ezek rendkívül sokoldalú platformok, amelyekkel a legnehezebb munkákat is elérheti a magasban, különösen hasznosak az energia- és telekommunikációs szektorban.