Dinolift

Dinolift

Vontatható személyemelők

1974 óta Finnországban gyártják

A Dinolift Oy egy finn gyártó, amely kiváló minőségű könnyű DINO mobil emelhető munkaállványokat gyárt, amelyek garantálják a biztonságos, hatékony és fenntartható magasban végzett munkát. A cég könnyűsúlyú munkaállványokra specializálódott, és a saját területén az egyik vezető gyártó a MEWP-k széles választékával a különböző meghajtású alkalmazásokhoz.

A családi tulajdonban lévő vállalat ma 200 főt foglalkoztat, és a tervezéstől a gyártásig és értékesítésig minden üzleti funkciót a délnyugat-finnországi Loimaában található telephelyén végez.

Dinolift

A magas hazai tartalom elismeréseként a DINO termékeit Kulcszászló szimbólummal tüntették ki, amely a finn munka jele, amely a Finnországban készült, minimum 50 százalékos hazai tartalommal rendelkező terméknek ítélhető oda. A Kulcszászló szimbólum a biztonságot, a megbízhatóságot és a felelősséget hangsúlyozza – ugyanazok az értékek, amelyek az ügyfélközpontúsággal együtt minden tevékenységünk középpontjában állnak.


Globális kiválóság

A személyemelő üzletágban szerzett közel 50 éves tapasztalatunkkal DINO könnyűsúlyú MEWP-ket szállítottunk elégedett ügyfeleinknek világszerte több mint 40 országban, a termelés több mint 80%-át exporttal.

Célunk, hogy a világ legjobb könnyűsúlyú MEWP gyártója legyünk, és ügyfeleink legkedveltebb üzleti partnere legyünk. Fenntartható és innovatív megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek kihívásaik megoldásában, hogy mindig a munkájukban maradjanak.


Hosszú távú tartósság és fenntartható gyártás

A teljes DINO termékcsalád kiváló gyártási minőségéről és biztonságáról, valamint a gyártási kiválóság iránti elkötelezettségéről ismert. Folyamatosan igyekszünk termékpalettánkat az ügyfelek és a piaci visszajelzések alapján fejleszteni, és minden DINO MEWP-t úgy fejlesztünk, hogy megfeleljen ügyfeleink igényeinek és kihívásainak. Mivel minden DINO-t házon belül, csak a legtartósabb alkatrészek felhasználásával terveznek és gyártanak, a DINO megbízható márkává vált az igényes bérbeadási alkalmazásokban és a nehéz időjárási körülmények között, és kiváló minőségével és sokoldalúságával kiemelkedik a versenyben.

Alapértékünk a biztonság. Az átfogó stabilitási számítások és terhelési tesztek biztosítják, hogy a DINO MEWP-k megfeleljenek a legmagasabb biztonsági előírásoknak. Ezen túlmenően minden egység kiterjedt végső ellenőrzésen esik át, hogy megbizonyosodjon a célpiaci szabványoknak és szabályozásnak való megfelelésről. Minden DINO termék CE-tanúsítvánnyal rendelkezik.

A Dinoliftnél a fenntarthatóság túlmutat a végterméken, és a termék életciklusának minden szakaszában figyelembe vették. Az összességében kisebb anyagmennyiséget igénylő könnyű MEWP-kre való összpontosítás, valamint a fenntartható és első osztályú anyagok, például a 100%-ban újrahasznosítható acél kiválasztása az első lépések a fenntartható termék felé. Szorosan együttműködünk alvállalkozóinkkal és beszállítóinkkal, hogy biztosítsuk termékeink kiváló minőségét, hosszú életciklussal és magas maradványértékkel. A Dinolift Oy rendelkezik ISO 14001 környezetvédelmi és ISO 9001 minőségi tanúsítvánnyal. Folyamatosan fejlesztjük működésünket és folyamatainkat, hogy energiát és természeti erőforrásokat takarítsunk meg, és biztonságos és egészséges munkakörnyezetet biztosítsunk alkalmazottainknak és mindazoknak, akik napi munkájuk során DINO személyemelőket használnak vagy kezelnek.