Haulotte

Haulotte

Önjáró személyemelők

Az Haulotte a személy- és anyagemelő berendezések piacvezetője. Európai vezetőként a mobil emelő munkaállványok széles skáláját tervezi, gyártja és forgalmazza.

Haulotte

Haulotte változatos kínálata

7 személyemelő termékcsalád

Személyre szabott finanszírozási megoldások az ilyen termékekbe történő befektetések megkönnyítésére

Integrált szolgáltatások a berendezések életciklusának és a viszonteladáshoz szükséges maradványértékek optimalizálásához.


6 gyártóhely világszerte
A Haulotte Group sikeres és rugalmas gyártási műveleteket biztosít ügyfelei számára, amelyek képesek alkalmazkodni a kereslet ingadozásaihoz és az adott piaci feltételekhez. Ma már 6 gyártóegység tudja a legjobb termékmegoldásokat nyújtani partnereinknek.

Minden hidraulikus, elektromos, elektronikus vagy mechanikusan hegesztett alkatrészt szigorú minőségellenőrzés mellett ipari algyártókra bíznak, akik szakértelmüket a termékeink önköltségi árának műszaki fejlesztésében és ellenőrzésében kamatoztatják.

Mérnöki részlegeink mérnökei és technikusai elkötelezettek amellett, hogy minden termékünkhöz a legmagasabb szintű biztonságot és innovációt kínálják. A Haulotte csapatai minden nap tesztelik és optimalizálják a berendezéssorok teljesítményét, amelyek igazodnak a vevői igényekhez és követelményekhez a világ egyes nagy régióiban. Az Haulotte gépek minőségét és megbízhatóságát ISO 9001 szabványnak megfelelő gyártási eljárások támogatják.


STRATÉGIÁNK
Kidolgozunk egy „GloCal” stratégiát, amely lehetővé teszi a Csoport globális stratégiájának helyi alkalmazását, a szükséges adaptációkkal. Meghatározott és megosztott emberi, szakmai és vezetői értékekre támaszkodunk, amelyek irányítják tetteinket és értelmet adnak teljesítményünknek. Célunk, hogy ügyfeleinknek egyre biztonságosabb, környezetbarátabb és partnereink igényeihez jobban igazodó megoldásokat kínáljunk. Három fő stratégiai tengelyt határoztunk meg annak érdekében, hogy ezt a célt konkrét cselekvési tervvé alakítsuk:

  • kék cég
  • teljes megoldást kínálni
  • kategóriájában a legjobb szolgáltatási szintű szerződéses szolgáltató a piacon


AZ ÉRTÉKEINK
Meggyőződésünk, hogy minden munkavállaló kulcsszerepet játszik a Csoport sikerében, ezért „Változás” programot vezettünk be, hogy az alkalmazottakat a teljesítmény középpontjába helyezzük. Ennek eredményeként születnek a munkakörnyezethez, az értékek megosztásához és kisajátításához, a vezetők támogatásához kapcsolódó projektek, valamint a jó humánerőforrás gyakorlatok összehangolása.


Referenciáink